fdh

Percheziții în locuința unei femei din capitală! Polițiștii o suspectează de comercializarea drogurilor

Ofițerii de investigație a Inspectoratului de Poliție Râșcani au efectuat percheziții în locuința unei femei în vârstă de 42 de ani, locuitoare a capitalei, aceasta fiind suspectată de circulaţia ilegală a drogurilor.

Oamenii legii au documentat activitatea infracțională a femeii timp de o lună de zile. În urma percheziției în apartamentul suspectei, polițiștii au depistat 200 gr. masă vegetală de culoare verde asemănătoare cu Marijuană, 10 gr. masa vegetală gălbuie și obiecte confecționate artizanale predestinate consumului de droguri.

Pachețelele au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care suspecta reușea să comercializeze masa vegetală era să obțină un profit în sumă de 20.000 lei

Anterior, femeia a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare. Conform legislației în vigoare, suspecta riscă închisoare pe un termen de la 1 la 6 ani.

Totodată, de către forțele de ordine sunt demarate acţiuni speciale de investigaţii și de urmărire penală în vederea documentării tuturor circumstanțelor.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green