foto-13

Percheziții în locuința unui tânăr din capitală! Poliția a depistat pachețele cu masă vegetală și bani obținuți din vânzarea drogurilor

Ofițerii de investigații au efectuat percheziție în locuința și automobilul unui tânăr de 25 de ani, din sectorul Buiucani al capitalei. Oamenii legii au depistat și ridicat 17 pachețele și o pungă de polietilenă cu masă vegetală uscată mărunțită cu miros specific și 1.500 lei obținuți în urma comercializării drogurilor. 

Polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului timp de trei luni, fiind efectuate și două achiziții de control. Forțele de ordine au acumulat probe concludente ce-i demonstrează vinovăția.

Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP. În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărămițată acesta ar mai fi obținut un profit în sumă de 50.000 lei.

Anterior, individul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și jaf. Acesta a fost reținut pentru 72 ore în Izolatorul Direcției de Poliție mun. Chișnău. Conform legislației în vigoare el riscă închisoare pe un termen de la 7 la 15 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green