185420

Percheziții la Soroca: Polițiștii de frontieră au ridicat din gospodăriile a doi bărbați 565 de sticle cu alcool contrafăcut

565 sticle cu băuturi alcoolice au fost ridicate de polițiștii de frontieră din Direcția regională NORD, în urma descinderilor la domiciliile persoanelor suspectate de producerea, păstrarea și comercializarea ilegală a produselor alcoolice.

În dimineața zilei de 30 ianuarie, polițiștii de frontieră au desfășurat percheziții la trei adrese din orașul Soroca. În rezultat, din gospodăria a doi suspecți s-au ridicat 565 de sticle de alcool în asortiment, cu miros specific de cogneac, vodcă, wiski, balsam, lichior și alcool etilic, precum și 174 de capace. Toate bunurile alcoolice erau fără timbru de acciz.

Din cercetările primare, polițiștii de frontieră au stabilit că proprietarii, cetățeni moldoveni de 54 și respectiv 57 de ani, produceau și păstrau alcoolul în condiții casnice și îl comercializau ilegal în cantități diferite. La fel, se presupune că o parte din băutură, ca materie primă, ar fi fost transportată din regiunea transnistreană.

Până la soluționarea cazului, întregul lot de băutură alcoolică ridicat în cadrul percheziției a fost plasat la sediul SPF Soroca, în camera de pastrare a corpurilor delicte.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green