pompieri-foc-noapte

Peste 300 de pompieri, la datorie în noaptea de Revelion! În ultimele 24 de ore a fost nevoie de 18 intervenții ale slvatorilor

Pe parcursul ultimelor 24 de ore, salvatorii și pompierii din țară au intervenit în 18 situații de risc pentru a acorda cetățenilor ajutor.

În dimineața zilei de ieri, salvatorii au fost solicitați de urgență la deblocarea locuinței unei persoane din orașul Briceni. Ajunși, pompierii au efectuat lucrări de deblocare, reușind să salveze proprietarul în vîrstă de 73 de ani căzut la podea. Bărbatul a fost predat serviciilor medicale pentru îngrijiri suplimentare.

Alte lucrări similare au fost înregistrate în raioanele Bălți, Leova și UTA Găgăuzia. Mai mult, angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au intervenit la lichidarea a trei focare de ardere.

Pentru siguranța cetățenilor, în noaptea dintre ani au fost la datorie peste 300 de salvatori și pompieri cu 80 unități de tehnică.

Imagine simbol: gandul.info 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green