kjll

Peste 8.000 de copii au vizitat Târgul de Crăciun organizat de Guvern. Pavel Filip: „A devenit o frumoasă tradiție, pe care sper să o văd și în anii următori”

Magia sărbătorilor de iarnă și surprizele celei de a doua ediții a Târgului de Crăciun organizat de Guvernul Republicii Moldova au ajuns la final. La ceremonia de încheiere, care a avut loc în seara zilei de ieri, a participat premierul Pavel Filip, la inițiativa căruia a fost organizat Târgul de Crăciun, după modelul capitalelor europene.  

Șeful Executivului a menționat că Târgul de Crăciun a devenit o tradiție, pe care speră să o vadă și în anii următorii. Totodată, Pavel Filip a precizat că evenimentul a demonstrat că se pot face lucruri frumoase și în țara noastră. „Dacă în această perioadă au fost din cei, care s-au bucurat de aceste sărbători acasă, care au fost „ACASĂ DE CRĂCIUN” şi dacă cineva a exclamat că uite, se pot face lucruri frumoase şi acasă, în Republica Moldova, atunci să ştiţi că eu sunt împăcat”, a declarat premierul.

În cadrul ceremoniei de încheiere, prim-ministrul a mulțumit organizatorilor și artiștilor care au animat atmosfera Târgului și care au readus în atenția vizitatorilor tradițiile sărbătorilor de iarnă. „Noi în Republica Moldova avem tradiţii frumoase. Cu toţii ne-am amintit de colinde, cu toţii ne-am amintit cum uram prin localităţile în care ne-am născut”, a spus Pavel Filip.

Anul acesta peste 8.000 de copii din centre de plasament, din familii social-vulnerabile, precum și din stânga Nistrului, au avut posibilitatea să viziteze Târgul de Crăciun cu suportul Guvernului. „Dacă am avut multe zâmbete şi voie bună, să ştiţi că scopul pe care mi l-am propus a fost atins” a adăugat premierul.

Cei care au participat la tombolă au câștigat 3 telefoane, 2 tablete și un televizor. Târgul „Acasă de Crăciun”, organizat pentru al doilea an de Guvernul Republicii Moldova, s-a desfășurat în perioada 15 decembrie 2018– 15  ianuarie 2019.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green