hgfg

Pește infestat cu viermi, pânie cu bucăți de metal și carne alterată – meniul copiilor într-o grădiniță din capitală

Pește infestat cu viermi, pânie cu bucăți de metal și carne alterată de curcan, în meniul copiilor de la grădinița nr. 177 din sectorul Ciocana al capitalei. Fosta directoare a instituției s-a adresat președintelui Igor Dodon pentru a soluționa problema, menționând că ar fi fost demisă încercând să se opună acestor ilegalități.

Despre aceasta a anunțat astăzi Preșidenția, în acest sens fiind convocați de urgență reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA pentru a interveni imediat „și a stopa actul criminal orchestrat de funcționarii din Primărie și firmele furnizoare”.

Totodată, instituția prezidențială precizează ca a fost solicitat Centrul Național Anticopupție să informeze instituția prezidențială și societatea, cu ce s-au finalizat investigațiile pe cazurile similare, depistate cu 2 ani în urmă.

Problema dezastrului admis de funcționarii primăriei în alimentația copiilor din grădinițe va fi examinată la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate, informează Președinția.


Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green