49002988_1961367117318133_2575458301319839744_o

Plahotniuc a depus dosarul pentru înregistrarea sa în calitate de concurent electoral la parlamentarele din februarie

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Platohniuc, a depus astăzi, la Consiliul Electoral de Circumscripție, dosarul pentru înregistrarea sa în calitate de concurent electoral la alegerile din 24 februarie. 

Liderul PDM candidează pentru un mandat de deputat atât pe lista naţională a democraților, cât şi în circumscipţia uninominală nr. 17 din Nisporeni, raionul său de baștină.

„Am ales să candidez pentru un mandat de parlamentar ȋn circumscripția Nisporeni, pentru că aici mi-e baștina, cunosc și iubesc oamenii și locurile acestea.

Am făcut multe lucruri bune pentru Nisporeni și vreau să continui ce am început. La forumul filialei locale a PDM, i-am asigurat pe colegii mei democrați că voi reprezenta cu demnitate și mândrie Nisporeniul în legislativ. Pentru mine, semnăturile lor și ale susținătorilor PDM sunt o apreciere și o dovadă de încredere.

Eu, la rândul meu, mă angajez să construiesc aici, acasă, un model de raion modern și, împreună cu echipa Partidului Democrat, vom munci să modernizăm toate raioanele și localitățile din Republica Moldova. Nimeni altcineva n-o să ne dezvolte țara dacă nu o vom dezvolta noi, cu forțele proprii și cu pricepere”, a scris Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Foto: Vlad Plahotniuc via Facebook

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green