13576750_992944110827110_75004669500020912_o

Plahotniuc a plecat într-o vizită de lucru în SUA. Ce întrevederi are programate liderul democraților

Președintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, a început vizita de lucru în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al formațiunii.

Liderul PD are programate întrevederi la Congresul SUA, Departamentul de Stat, Consiliul Național de Securitate al Casei Albe, dar și la alte instituții.

Amintim că ultima dată Vlad Plahotniuc a întreprins o vizită în SUA, acum un an, în calitate de coordonator executiv al coaliţiei de guvernare. Acesta a fost invitat de către Consiliul Atlantic să participe la „Distinguished Leadership Awards”, eveniment unde sunt onoraţi lideri în domeniile politicii, afacerilor, artei şi activităților umanitare care s-au remarcat în promovarea relaţiilor dintre Europa şi Statele Unite.

Foto: Vlad Plahotniuc via Facebook

Răspândește știrea!

4 Comentarii

 1. Chiril at |

  Deci in curind cred ca am putea sa ne asteptam la noi investitii in Republica Moldova. De obicei Plahotniuc reuseste sa convinga partenerii externi sa investeasca la noi in tara.

  Reply
 2. Shor at |

  iata acum cred ca se vor rezolva o parte a intrebarilor ,dar nu cum Dodon o fute la moscova is se linge pe bot cu Putin ori Maia cu Nastase se duc si fut capu aiurea.

  Reply
 3. Damian at |

  Poate se va intalni si cu Trump? Doar el a trimis scrisoare prin presa lor.

  Reply
 4. Nina at |

  OOO iata cum se face diplomatie , dar nu ca Nastase la incat Burgher la Macdonalds si la bere cu Gofman fugarul.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green