rfsdsdf

Plante de cannabis, cultivate și îngrijite într-un lan de porumb, la Trușeni

Oamenii legii au depistat recent 48 de plante de cannabis în cadrul unor acțiuni desfășurate în comuna Trușeni din Chișinău, unde au depistat 48 plante de cannabis.

Plantele se aflau pe două loturi de pământ arabil, acestea creșteau printre porumb, fiind cultivate și îngrijite corespunzător. Loturile de pământ arabil erau îngrijite de doi bărbați cu vârstele de 38 ani și 42 de ani, locuitori a comunei Trușeni.

Toate plantele depistate de polițiști au fost smulse, ridicate și sigilate pentru a fi supuse expertizei specializate. În cazul în care proprietarii loturilor de pământ ar fi reușit comercializarea acestora ar fi obținut un profit de peste 35.000 lei.

Conform legislației în vigoare, persoanele vinovate riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 20.000 lei la 35.000, muncă neremunerată în folosul comunității de până la 150 de ore sau închisore de până la 1 an.

Reamintim că acțiunile desfășurate de Poliția capitalei au loc în cadrul operațiunii speciale MAC 2019 au ca scop combaterea traficului ilicit de droguri de origine vegetală, depistarea şi nimicirea plantelor cu conţinut narcotic, precum şi identificarea persoanelor care le cultivă ilegal.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green