164884bb-ad09-4807-83fd-ffb1674d15f7

PLDM îi cere lui Ghilețchi să demisioneze din funcția de vicespeaker! Fracțiunea invocă o eroare la numărarea voturilor în ziua învestirii

Fracțiunea parlamentară a PLDM a anunțat astăzi că va înregistra un proiect prin care solicită abrogarea legii prin care, la 22 decembrie 2017, ex-liberal-democratul Valeriu Ghilețchi a fost numit în funcția de vicepreședinte al Legislativului.

Liderul fracțiunii, Tudor Deliu, a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că decizia a fost luată după ce s-a analizat stenograma ședinței Parlamentului din 22 decembrie 2017 și s-a constata că la numărarea voturilor s-a comis o eroare. Potrivit politicianului, pentru candidatura lui Ghilețchi nu au votat majoritatea deputaților, adică 51, cum a anunțat speakerul Andrian Candu, ci doar 34 de parlamentari.

„Domnule Valeriu Ghilețchi, vă somăm ca pe un creștin evlavios, așa cum vă erijați, să vă prezentați demisia și să demonstrați că încă ați mai păstrat ceva din onestitatea și bunăvoință pe care o trâmbițați de la toate tribunele. În caz contrar vom folosi toate instrumentele juridico-politice pentru a restabili legalitatea și prestigiul forului suprem”, a comunicat Deliu.


Foto/Video: privesc.eu

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Anonymous at |

  Ghlletchi asa zisul deputat e tare antipatic, in ce Dumnezeu crede?

  Reply
 2. Anonymous at |

  Da domn Ghlletchi e un mare creștin, rușine lui.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green