51208959_627698974329935_8607167817562718208_n_1

Poliția a reținut patru indivizi care au pătruns în locuința a doi bătrâni din Drochia pe care i-au agresat și jefuit

Patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, originari din raioanele de nord ale țării, au fost reținuți de ofițerii de investigații, polițiștii și procurorii din  Drochia, fiind suspectați de comiterea tâlhăriei din orașul Drochia.

La 26 ianuarie, la IP Drochia a parvenit un apel telefonic precum că niște persoane necunoscute au pătruns într-o locuință din orașul Drochia, unde au maltratat stăpânii și au furat mai multe bunuri.

Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că în seara cu pricina indivizii cu cagule pe cap au intrat în gospodăria a doi soți de 77 de ani, unde i-au maltratat, legat, apoi au furat mai multe obiecte de preț, bijuterii din aur, o armă din seif, care era deținută legal de stăpânul casei și bani.

Ca urmare a acțiunilor complexe de investigație, la 27 ianuarie, polițiștii au reținut patru suspecți. Doi dintre aceștia, alias „CLIM” (organizatorul) și alias „BUMER”(executorul), au fost eliberați din penitenciar în anul 2018, fiind judecați pentru comiterea unor infracțiuni analogice. Ceilalți complici, aveau rolurile de executor și șofer.

În  cadrul celor opt perheziții desfășurate în Bălți și Râșcani, polițiștii au ridicat hamuturi din plastic similare cu cele care ar fi fost legați cei doi soți, telefoane mobile, mijloace bănești, substanțe narcotice de tip marijuana, carduri bancare, laptop-uri dar și pistolul de model Makarov dispărut din casa victimelor.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru tâlhărie. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la opt la zece ani de închisoare. În continuare, Poliția întreprinde măsuri speciale de investigație în vederea  apartenenței acestui grup în comiterea și altor infracțiuni analogice în regiunea de nord a țării.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green