f

Poliția a reținut un minor care a jefuit două femei! Adolescentul spune că a făcut-o din lipsă de bani

Polițiștii din capitală au reținut un minor în vârstă de 16 ani, originar din raionul Hâncești, acesta fiind bănuit în comiterea a două jafuri comise în sectorul Buiucani.

În cadrul măsurilor de investigații și de urmărire penală, oamenii legii au stabilit că minorul în mod deschis a deposedat două femei cu vârstele de 48 ani și 60 de ani de gențile în care se aflau bunuri materiale: telefoane mobile, mijloace financiare, astfel cauzîndu-le un prejudiciu în sumă de 2.800 lei.

În cadrul audierilor minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că a comis jafurile din lipsa de bani. Este de menționat că adolescentul nu e la prima abatere anterior fiind atras la răspundere penală pentru furt.

În acest context a fost dispusă inițierea unei cauze penale pentru jaf. Conform legislației penale în vigoare, tânărul riscă pentru comiterea infracțiunii pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 ani până la 7 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green