foto-9

Poliția capitalei caută femeile din imagini! Acestea sunt suspectate de furtul unui telefon mobil – (VIDEO)

Polițiștii sectorului Centru sunt în căutarea celor doua femei care apar în secvenţele video, acestea fiind suspectate de furtul unui telefon de model „Samsung’’, în valoare de 5.000 de lei. Incidentul a avut loc la data de 29 aprilie , în incinta unui spital de pe str. Testemiţeanu din capitală.

În context, a fost dispusă iniţierea unei cauze penale pentru furt, faptă  pentru care legislaţia penală în vigoare prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de până 32.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Persoanele care au recunoscut femeile din imagini sunt rugate să informeze neîntîrziat poliţia la numerele de telefon: 079 544 932 sau 112

Totodată, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure eficient bunurile personale în vederea prevenirii şi combaterii infracţiunilor patrimoniale.


Video: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green