gsdgd

Poliția l-a reținut pe Pavel Grigorciuc, activistul care l-a bătut pe Sergiu Sârbu

Inspectoratul General al Poliție anunță că Pavel Grigorciuc, activistul care l-a agresat pe deputatul PDM, Sergiu Sârbu, a fost reținut. 

Citiți și: Sergiu Sârbu a ajuns în stare gravă la spital după ședința de azi a Parlamentului! Deputatul a fost bătut de Pavel Grigorciuc

Potrivit oamenilor legii, joi, la ora 15:45, serviciul 112 a fost apelat de către soția lui Sergiu Sârbu, care a anunțat despre agresarea deputatului, ea fiind una dintre martorii incidentului.

Poliția s-a deplasat la Institutul de Medicină de Urgență, unde a fost internat politicianul, pentru audiere și stabilirea tuturor circumstanțelor pe caz.

În acest context, Poliția a inițiat o cauză penală privind comiterea huliganismului, infracțiune care prevede închisoare de până la 5 ani.

Pavel Grigorciuc a mai fost condamnat anterior la 4 ani de pușcărie cu suspendarea executării pedepsei, pentru acte de huliganism în 2014 și dezordini în masă în anul 2015.

Foto: moldova24.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green