foto-7

Polițiștii au efectuat verificări la doua companii din capitală în vederea evaluării stării tehnice a unităţilor de transport

Polițiștii Secţiei supraveghere transport şi circulaţie rutieră din Chişinău au efectuat verificări la o firmă de taxi și la o companie specializată în comercializarea produselor din domeniul construcțiilor și reparațiilor, în vederea evaluării stării tehnice a unităţilor de transport.

Scopul acţiunilor întreprinse de către poliţişti este de a responsabiliza şoferii şi administratorii să respecte regulile de exploatare a unităţilor de transport.

În acest context au fost verificate în total 34 de unități de transport. În urma verificărilor forțele de ordine au depistat unele încălcări, printre care defecte în sistemul de iluminare, lipsa echipamentului necesar, amplasarea neautorizată pe vehicule a publicităţii, fiind întocmite 5 procese-verbale cu aplicarea amenzilor de la 250 lei la 500 lei.

Poliţia Capitalei va continua activităţile la acest compartiment, totodată șoferii sunt rugați să respecte prevederile Regulamentului Circulaţiei Rutiere.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green