bm

Polițiștii de frontieră au depistat în autoturismul unui bărbat 26 de saci ticsiți cu bunuri. Mara în valoare de un milion de lei era transportată ilegal

Un cetățean moldovean a fost prins la frontieră în timp ce transporta 26 de saci cu marfă de larg consum, fără acte de proveniență și deținere. 

La 10 ianuarie, conform unei informații operative, în zona de responsabilitate a Sectorului Poliției de Frontieră Cosăuți s-au desfășurat mai multe acțiuni pe linia prevenirii și combaterii transportului ilicit de bunuri peste frontieră. Astfel, în apropierea satului Șolcani, raionul Soroca, echipajul Poliției de Frontieră a oprit în trafic un mijloc de transport de model Mercedes 313, cu numere de înmatriculare moldovenești.

În urma verificărilor primare, s-a depistat o cantitate de mărfuri în asortiment, volumul cărora număra 26 de saci. Bărbatul în vârstă de 40 ani, care se afla la volanul microbuzului, nu deținea niciun document de proveniență sau vreun act de însoțire a acestora. Ba mai mult, acesta a comunicat că nu cunoaște nimic despre încărcătură, deoarece a fost rugat de o cunoștință să transporte lotul de bunuri la destinație.

Marfa, valorificată inițial la suma de aproximativ un milion de lei, a fost ridicată și depozitată la sediul SPF „Cosăuți” până la finalizarea cercetărilor.

Foto: border.gov.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green