media_145614938550941300

Pompierii din Soroca au salvat un tânăr care ameninţa că se va arunca în gol – (VIDEO)

Pompierii din Soroca au salvat ieri un tânăr în vârstă de 19 ani care ameninţa că se va arunca în gol de la înălţime. Apelul la Serviciul 112 a fost recepţionat la ora 18:47.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, tânărul a urcat pe un retranslator TV cu înălţimea de 130 metri din oraşul Soroca şi amenința că va sări. La faţa locului au intervenit pompierii care au urcat după bărbat pentru al convinge să renunţe la acest gând.

Angajaţii IGSU au lucrat aproape o oră pentru ca tânărul să fie de acord să coboare. În timp ce băiatul vorbea la telefon cu apropiaţii, pompierii l-au fixat cu mijloace de salvare pentru a evita căderea acestuia în gol.

La ora 20:20 intervenţia a fost finalizată, după ce pompierii l-au coborât treptat de la înălţime, asigurându-l cu o funie de protecţie. La final bărbatul a fost preluat de medici, iar cazul este investigat de Poliţie.

Potrivit IGSU, în ultimelor 24 de ore s-a intervenit în 20 situaţii de risc. Pompierii îndemnă oamenii să apeleze de urgenţă Serviciul 112 în cazul în care surprind o situaţie excepţională.


Foto/Video: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green