caravana_0

Pompierii lansează astăzi Caravana de Crăciun! 18 autospeciale de intervenție vor porni din Chișinău în toată țara

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va lansa astăzi, 24 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale, Caravana de Crăciun. 18 autospeciale de intervenție vor porni în coloană la ora 20:00 de pe str. Calea Ieșilor și vor ajunge în centrul Chișinăului.

Mașinile pompierilor vor avea decorațiuni și luminițe, iar la bordul acestor se vor afla pompieri echipați în costume de luptă. În Piața Marii Adunări Naționale autospecialele vor fi instalate pentru ca fiecare să le poată admira, iar la ora 20:30 va demara evenimentul de lansare a Caravanei.

Aici pompierii și salvatorii din Republica Moldova vor veni cu mesaje de felicitare, iar copii vor avea parte de concursuri și surprize. La sfârșitul evenimentului cele 18 autospeciale vor porni în toată țara pentru a împărți daruri familiilor cu mulți copii și a le vorbi oamenilor despre securitate și prevenirea riscurilor.

Foto: dse.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green