d2e6a4031a6b2ca28f799d37826f3c64

Poza cu Cleopatra Stratan care a încins internetul: Te strici și tu ca restul

Cleoptara Stratan a devenit un adevărat fenomen încă de la o vârstă foarte fragedă.

Aceasta s-a făcut cunoscută cu piesa ”Chiță”, reușind să intre în cartea recordurilor cu aceeași melodie.

După piesa fenomen, Cleoptra Stratan a luat o pauză din industria muzicală. Aceasta s-a relansat recent și a început să cucerească din nou publicul cu piesele sale. În prezent, Cleopatra are vârsta de 17 ani și deja întoarce toate privirile.

De la imaginea copilului simpatic și gingaș, Cleopatra Stratan a adoptat un look ceva mai îndrăzneț. Aceasta își prezintă atuurile și nu se sfiește să se manifeste, arătund lumii întregi cât de frumos a crescut.

În urmă cu patru luni, artista a filmat un clip nou pentri single-ul ”Angela”, iar de la filmări a postat o imagine în care apare într-un costum de baie, format dintr-o singură piesă. Imaginea este puțin provocatoare și depășește ușor tiparul de fetiță cuminte cu care ne-a obișnuit până în prezent.

Imaginea Cleopatrei Stratan, a fost, de asemenea, însoțită de comentariuș ”De dragul iubirii, sub dușul fericirii!”.

Postarea de pe conturile de socializare a fost apreciată de mulți fani, care susțin că nici nu-și mai amintesc de fetița aceea care cânta despre ”Ghiță”.

Cum se întâmplă de obicei, au existat și câțiva care nu au apreciat schimbarea artistei. „Încet-încet te strici și tu ca restul vedetelor”, a fost una dintre replicile răutăcioase.

dbfa22c2709e95523402933066d6a828

De altfel, artista a lansat o serie de piese noi în care apare în ipostaze diferite și care au cucerit topurile de la radio.

Amintim că melodia „Te las cu inima” a devenit un real succes, reușind să strângă pe YouTube peste 49 de milioane de vizualizări. Această piesă a depășit cu câteva milioane prima piesă a Cleopatrei, și anume, „Ghiță”, care are 37 de milioane de vizualizări.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green