img

Precizări referitor la programul de funcționare a havuzului din preajma Parcului „Valea Trandafirilor”

Primăria Chișinău vine cu precizări ca urmare a apariției în mass media, precum şi pe reţelele de socializare, a unor informaţii despre disfuncționalitatea havuzului muzical, recent inaugurat, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica.

Astfel, municipalitatea menționează că fântâna arteziană este funcțională. Defecțiuni sau avarii ale instalației, n-au fost atestate de la inaugurarea obiectivului din 25 august.

De asemenea, Primăria informează că havuzul funcționează zilnic, câte 30 de minute, conform unui program stabilit. Oamenii se pot plimba pe durata zilei, printre jeturile de apă ale havuzului de la orele: 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 și 18:00. Iar de la 20:20 – 21:00 este conectată muzica și iluminatul decorativ.

Amintim că reconstrucția fântânii arteziene este parte a Proiectului de reabilitare a Parcului „Valea Trandafirilor”. După renovare, noul obiectiv a devenit unul pietonal. Conform proiectului elaborat, oamenii se pot plimba/distra printre jeturile de apă, sincronizate cu muzică și iluminat decorativ.

Costul proiectului este de 5,6 milioane lei, surse alocate din bugetul municipal.

Foto: chisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green