foto-_mg_1449

Premierul Pavel Filip a felicitat angajații SPPS cu prilejul celei de-a 26-a aniversări

Prim-ministrul Pavel Filip a participat astăzi la ceremonia festivă organizată cu ocazia împlinirii a 26 de ani de la fondarea Serviciului Protecţie şi Pază de Stat (SPPS).

Premierul a apreciat eforturile de modernizare a instituției, menționând că Serviciul se dezvoltă în paralel cu exigențele timpului, fiind în prezent o structură eficientă, capabilă să facă față provocărilor. În special, Pavel Filip a evidențiat dedicația cu care ofițerii SPPS își îndeplinesc misiunea: „Profesia dumneavoastră presupune să fiți mai puțin în lumina proiectoarelor, să fiți mai departe de văzul tuturor. În același timp, se simte în permanență profesionalismul și prezența dumneavoastră”.

Pavel Filip a menționat că Guvernul cunoaște problemele cu care se confruntă  angajații SPPS și este preocupat de asigurarea unei remunerări mai bune pentru exercitarea misiunii de asigurare a securității statului.

Totodată, premierul a subliniat că realizările Serviciului, printre care și rezultatele obținute în cadrul Campionatul Mondial „Bodyguard-2017”, vorbesc despre consolidarea și buna organizare a echipei și contribuie la sporirea atractivității profesiei de ofițer SPPS.

foto-_m3_5977 foto-_m3_6017 foto-_mg_1372 foto-_mg_1288Foto: gov.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Pop Mihai at |

  Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green