foto-img_5634

Premierul Pavel Filip i-a prezentat pe noii membri ai Cabinetului de Miniştri colectivelor de muncă

Prim-ministrul Pavel Filip i-a prezentat pe noii membri ai Cabinetului de Miniştri colectivelor de muncă pe care le vor conduce. Premierul a mulţumit fiecărei echipe în parte pentru munca depusă, menţionând că de politicile realizate de ministere depinde viitorul ţării.

„Un nou an începe şi cu o nouă formulă guvernamentală. Anul acesta ne dorim să facem mult mai mult decât am realizat în cei doi ani precedenţi de activitate”, a spus Pavel Filip.

Seria prezentărilor a început la Ministerul Justiţiei, care va fi condus de Alexandru Tănase. Premierul a menţionat că noul ministru al Justiţiei are o experienţă bogată, știe care sunt mizele momentului pentru Republica Moldova în zona Justiției  și va face tot posibilul pentru a îmbunătăți lucrurile în acest domeniu, astfel încât încrederea în justiție să crească.

foto-_j0a9017_0 foto-img_5642

Următoarea prezentare a avut loc la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene. Premierul a subliniat că Tudor Ulianovschi este un profesionist în domeniu și are o experiență însemnată în afacerile externe. „Urmează să aveţi o muncă intensivă, dar, în acelaşi timp, şi eficientă, astfel încât la sfârşitul mandatului acestui Guvern să ne putem mândri că am făcut tot ce este posibil, tot ce ţinea de noi pe dimensiunea politicii externe în Republica Moldova”, a spus Pavel Filip.

foto-_j0a9089_0 foto-_j0a9131_1

Prezentându-l colectivului de muncă pe Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, Liviu Volcovici, Premierul a vorbit despre importanţa investiţiilor în sectorul agricol, astfel încât să avem o agricultură modernă și competitivă.

foto-_j0a9169_1

La prezentarea Ministrului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, prim-ministrul a remarcat profesionalismul şi eficienţa demonstrată de Svetlana Cebotari în calitate de director al Centrului Național de Transfuzie a Sângelui. „Mai avem de făcut două reforme importante în domeniul sănătății: reforma spitalicească şi reforma medicinei primare”, a declarat premierul.

foto-_j0a9280

La întâlnirea cu echipa Biroului pentru Reintegrare, care va fi condus de viceprim-ministrul Cristina Lesnic, Pavel Filip a evidențiat necesitatea continuării evoluțiilor pozitive pentru consolidarea încrederii între cele două maluri ale Nistrului.

foto-img_9531

Prezentându-l echipei pe Ministrul Economiei și Infrastructurii,  Chiril Gaburici, Premierul a menţionat că el vine cu o experiență solidă în management, dar şi cu una guvernamentală. „Am toată certitudinea că în formula actuală ne vom realiza obiectivele, care sunt aşteptate de cetăţenii noştri”, a conchis şeful Executivului.

foto-_j0a9480Foto: gov.md

Răspândește știrea!

4 Comentarii

 1. Vadim85 at |

  Prezentările s-au făcut, mă bucur, dar mai tare m-aș bucura să vă apucați serios de muncă, iar noi să vedem rezultatele, că tare ne-am mai săturat să le așteptăm.

  Reply
 2. Olga at |

  Echpa este buna dar pe cit de efectiva? Daca tot se doreste de ase merge pe calea reformelor atunci sa faca treba dar nu doar impresii. mai vedem.

  Reply
 3. Sisssssss at |

  Așteptam e lai ei acum mult mai multe proiecte de dezvoltarea țarii, unii din ei nu sunt pentru prima oara ina ceasta postura cred ca nu este nou mai nimic pentru ei, așaca foc la ghete pentru un viitor mai bun pentru cetațenii țariii noștri .

  Reply
 4. Andrei at |

  Succes lor. Sper sa faca treaba buna. Democratii au promis ca anul 2018 va fi un an in care cetatenii vor simti schimbarea mult mai semnificativ, deci sa-i vedem!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green