1

Președintele a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA. Oficialii au examinat situația politică actuală din Moldova

Președintele Igor Dodon a avut astîzi o întrevedere de lucru cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în țara noastră, Dereck J. Hogan. Oficialii au examinat situația politică actuală din Republica Moldova.

Șeful statului a exprimat mulțumiri părții americane pentru recunoașterea noii guvernări legitime, subliniind că acest fapt a avut un rol semnificativ în asigurarea transferului pașnic al guvernării și a prevenirii destabilizării situației din țară.

Totodată, Igor Dodon și-a exprimat convingerea că susținerea consolidată din partea Federației Ruse, a Statelor Unite ale Americii și a Uniunii Europene ne oferă șanse mari pentru continuarea dezvoltării dinamice a Republicii Moldova și deschide o nouă etapă, principială, în istoria statului nostru.

De asemenea, părțile au discutat și subiecte actuale cu privire la relațiile de cooperare moldo-americane. Președintele a reiterat disponibilitatea noii guvernări legitime de a păstra toate acordurile semnate cu partenerii noștri externi și de a aprofunda dialogul strategic cu aceștia, inclusiv cu SUA, în cadrul unei politici externe echilibrate între Est și Vest.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green