5

Președintele a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori noi în țara noastră

Președintele Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați: Enrique Antonio Zarak Linares – ambasador al Republicii Panama în Republica Moldova, cu sediul la Varșovia; Tiéfing Konaté – ambasador al Republicii Mali în Republica Moldova, cu sediul la Moscova și Javier Dario Higuera Angel – ambasador al Republicii Columbia în Republica Moldova, cu reședința la Varșovia.

În cadrul discuțiilor pe care le-a avut cu fiecare ambasador, șeful statului a constatat existența unui potențial enorm nevalorificat în toate domeniile de colaborare și în special în domeniul comercial-economic.

Totodată, Igor Dodon a pledat pentru activizarea și impulsionarea dialogului bilateral, în beneficiul popoarelor noastre.

De asemenea, președintele le-a urat ambasadorilor bun venit și succes în îndeplinirea mandatului, asigurîndu-i de toată susținerea din partea instituției prezidențiale.


Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green