IMG_9740-78547

Președintele a primit scrisorile de acreditare din partea noilor ambasadori ai Egiptului, Norvegiei și Slovaciei în Republica Moldova

Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori noi care își vor desfășura activitatea în Republica Moldova, cu sediul la Chișinău și București. Șeful statului s-a întâlnit cu diplomații la Reședința de Stat.

Cei trei ambasadori agreați sunt Salah El-Din A. El-Sadek Ahmed, ambasador al Republicii Arabe Egipt în Republica Moldova cu sediul la Bucureşti; Lise Nicoline Kleven Grevstad, ambasador al Regatului Norvegiei în Republica Moldova cu sediul la Bucureşti și Dušan Dacho, ambasador al Republicii Slovace în Republica Moldova cu reședința la Chișinău.

În cadrul discuțiilor purtate, șeful statului și-a exprimat dorința de intensificare a relațiilor politice bilaterale și de consolidare a raporturilor economice cu statele pe care le reprezintă ambasadorii.

Președintele țării a urat fiecărui ambasador bun-venit și succes în îndeplinirea mandatelor, asigurându-i de susținere deplină din partea instituției prezidențiale.


Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green