28378788_2330394050319920_2224087011119035174_n

Președintele convoacă Consiliul Suprem de Securitate! Ședința va avea loc la începutul săptămânii viitoare

Igor Dodon a convocat o ședință de lucru cu participarea consilierilor prezidențiali și membrilor Consiliului Suprem de Securitate cu privire la organizarea și desfășurarea ședinței CSS.

După discuțiile purtate de șeful statului cu conducerea Guvernului referitor la ordinea de zi a ședinței CSS și la posibila dată pentru desfășurarea acesteia, s-a convenit ca ședința respectivă să aibă loc la începutul săptămânii viitoare.

Subiectele pe care le-a propus anterior Igor Dodon pentru ordinea de zi vizează Raportul Kroll-2 și măsurile ce se impun a fi întreprinse în vederea pedepsirii celor care se fac vinovați de furtul bancar; tentativele și provocările îndreptate spre lichidarea statalității Republicii Moldova; proiectul noii Strategii a securității naționale.

De asemenea, în cadrul ședinței, urmează să fie aprobat planul de activitate a Consiliului Suprem de Securitate pentru anul curent.

Președintele țării a menționat că, pentru a evita tentativele de blocare pe viitor a activității CSS de către unele persoane – membri ai Consiliului, componența acestuia este modificată.

 Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green