P_20171214_223437

Președintele Igor Dodon a participat la lansarea cărții „Zidul de Vest nu a căzut”

La Chișinău a avut loc lansarea cărții „Zidul de Vest nu a căzut”, semnată de scriitorului, consultantul internațional și eseistului francez, Hervé Juvin. La eveniment a participat și președintele Igor Dodon. 

Șeful statului a menționat faptul că, cartea respectivă reprezintă o analiză critică a proceselor politice, economice și culturale care afectează societatea franceză, dar și întreaga Europă de Vest, în ultimele decenii.

„Această lucrare are o valoare deosebită pentru Republica Moldova, deoarece la noi o bună parte a societății mai rămâne pradă iluziei că așa-zisa integrare europeană ar avea doar efecte benefice pentru noi. În acest sens cartea ”Zidul de Vest încă nu a căzut” este ca un duș rece pentru mințile înfierbântate de mesajul pro-Uniunea Europeană”, a declarat președintele țării.

Igor Dodon a transmis sincere felicitări autorului pentru cărțile pe care le scrie precum și a mulțumit Universității Populare pentru inițiativa de a traduce această lucrare pentru cititorii din Republica Moldova.

Fotografia postată de Dodon Igor.

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green