1

Președintele Republicii Moldova a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori noi

În cadrul unei ceremonii oficiale, președintele Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a patru ambasadori agreați în Republica Moldova: Steven Mark Fisher, ambasador al Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord, Donika Hoxha, ambasador al Republicii Albania cu reședința la Sofia, Manuel Larrotcha Parada, ambasador al Regatului Spaniei cu reședința la București; Marjut Akola, ambasador al Republicii Finlanda cu reședința la București.

Igor Dodon a felicitat diplomații cu prilejul acreditării în calitate de ambasadori în Republica Moldova și oportunitatea de a contribui la dinamizarea relațiilor bilaterale dintre statele noastre în toate domeniile de interes comun.

Șeful statului a reiterat poziția fermă a instituției prezidențiale privind promovarea unei politici externe echilibrate, bazată pe relații de colaborare reciproc avantajoase atît cu Vestul, cît și cu Estul, în baza intereselor naționale.

Președintele țării a urat fiecărui ambasador succes în îndeplinirea mandatului său, dînd asigurări că pot miza pe sprijinul său plenar în buna desfășurare a activității diplomatice.


Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green