yuu

Președintele și Prima Doamnă au participat la ceremonia de întronare a împăratului Japoniei

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, împreună cu Prima Doamnă, Galina Dodon, și alți peste 2.000 de invitați din 180 de țări, au participat la ceremonia de întronare a Maiestății Sale Imperiale, Naruhito al Japoniei.

Șeful statului a menținat că țara Soarelui Răsare este unul dintre statele asiatice cu care Republica Moldova construiește relații de colaborare bilaterale fundamentate pe valori comune – democrație, stat de drept și economie de piață.

Actuala vizită la Tokio a Președintelui Republicii Moldova, care are loc în premieră de la stabilirea raporturilor diplomatice moldo-nipone, reconfirmă dorința noastră de a amplifica dialogul bilateral la toate nivelurile.

Cu această ocazie, în cadrul Recepției de Stat, găzduite de Familia Imperială niponă, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a transmis în adresa Familiei Imperiale, invitația de a vizita țara noastră în timp convenabil.

Foto: presedinte.md

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. didi at |

  sa-i spuna cineva bouleanului ca in fata imparatului te inclini… ne face de ras peste tot dodon asta… :evil:

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green