251352

Prețurile la biletele cu trenul modernizat Chişinău – Odessa se scumpesc

Din 24 mai, Calea Ferată a Moldovei modifică tarifele de indexare în vagoanele de clasa I şi II a trenului modernizat Chişinău – Odessa, urmare a majorării prețurilor la carburanți și a fluctuațiilor cursului valutar.

„Având frumoasa intenţie de a oferi posibilitatea cât mai multor pasageri să călătorească cu trenul spre litorarul Mării Negre, CFM menţine neschimbat coeficientul de indexare pentru vagonul de clasa III. La solicitarea călătorilor se va dubla numărul de locuri de clasa I şi II cu vagoane suplimentare pe toată durata sezonului estival”, se arată într-un comunicat al instituției.

Astfel, preţul unei călătorii va constitui: clasa I – 195 lei, clasa II – 180 lei, clasa III – 150 lei. Trenul Chișinău – Odessa pornește din stația Chișinău la ora 07:05 și ajunge la destinație la ora 10:45. La întoarcere, trenul pornește din Odessa la ora 18.45 și ajunge la Chișinău la ora 22.20.

Foto: noi.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green