proiect-guvernul-vrea-un-sistem-de-monitorizare-a-preturilor-pentru-carburanti

Prețurile plafon la benzină și motorină revin la cele de acum o lună

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că de astăzi, 13 iunie, de la ora 15:00, prețurile plafon de comercializare cu amănuntul a produselor petroliere principale vor constitui: 19,15 lei pentru un litru pentru benzină și 17,09 lei pentru un litru de motorină, la nivelul prețurilor anunțate pe 15 mai.

gy1

Decizia a fost luată cu scopul executării încheierii judecătorești din 12 iunie, prin care a fost suspendat ordinul ANRE emis în aceeași zi și care a prevăzut prețuri plafon mai mari la comercializarea benzinei și motorinei.

Precizăm că Judecătoria municipiului Chișinău, sediul Buiucani, a suspendat ordinul ANRE la solicitarea Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a publicase ieri noile prețuri plafon de comercializare cu amănuntul a carburanților în perioada 13 – 26 iunie 2018. Astfel, pentru benzina auto Premium-95 a fost stabilit un preț de 19,49 lei/litrul, cu 34 de bani mai mult decât acum două săptămâni, iar pentru motorină – 17,41 lei/litrul, un preț mai mare cu 32 de bani decât cel stabilit anterior.

Foto: telegrafonline.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green