foto-img_9674

Prim-ministrul Pavel Filip și ambasadoarea Signe Burgstaller au efectuat un schimb de opinii privind cooperarea moldo-suedeză

Prim-ministrul Pavel Filip a avut o întrevedere cu ambasadoarea Regatului Suediei în Republica Moldova, Signe Burgstaller. Oficialii au făcut un schimb de opinii privind cooperarea moldo-suedeză şi agenda guvernamentală pentru anul 2018.

În cadrul discuţiei, premierul a mulţumit autorităților suedeze pentru susţinerea parcursului european al ţării noastre şi pentru sprijinul acordat în promovarea reformelor. În context, Pavel Filip a menţionat că anul 2018 va fi unul al dezvoltării, în care Guvernul va sta departe de politică şi se va axa pe paşi concreţi în scopul creşterii bunăstării cetăţenilor ţării.

Şeful Executivului s-a referit la priorităţile de pe agenda Guvernului 2018, între care reforma justiţiei, cea a sistemului educaţiei şi dezvoltarea economică a țării. Un accent deosebit va fi pus pe reformele sociale, pe investițiile în infrastructura rutieră, precum şi pe sectorul tehnologiei informaţiei.

Diplomata suedeză i-a urat premierului ca anul 2018 să fie unul al progresului, reiterând sprijinul Suediei în eforturile ţării noastre de modernizare şi de aliniere la standardele europene.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

4 Comentarii

 1. Alexei at |

  Acum e momentul ca Moldova să profite la maxim de susținerea partenerilor europeni, în calea dezvoltării sale.

  Reply
 2. Sisssssss at |

  Straniu ca nici un guvern pina acum nu a fost atit de bine susținut si sprijinit de catre partenerii externi.

  Reply
 3. Andrei at |

  Daca va fi stabilitate politica in Moldova atunci ne va sustine si Suedia, si multi alti parteneri externi.

  Reply
 4. Olga at |

  asa se face politca dar nu cu pupaturi in cur pe la Moscova cum asta face dodon si pentru asta este primit ca prostituata din cind in cind in anticamera lui Putler.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green