27540298_1548369048617944_5015753552197645026_n

Prima şedinţă a conducerii PDM în noul sediu: Ce decizii au fost luate la partid – (VIDEO)

Biroul Politic al Partidului Democrat din Moldova s-a reunit astăzi, 6 februarie, în prima şedinţă din acest an, la noul sediul al partidului. În cadrul întâlnirii, au fost prezentate rezultatele, restanţele şi priorităţile Parlamentului şi Guvernului pentru anul 2018, dar şi ale PD.

La această şedinţă au fost invitaţi şi noii miniştri nominalizaţi de către Partidul Democrat. Conducerea PD a subliniat că dorește ca activitatea acestora să poată fi concentrată, să poată fi separată de activitatea electorală, dar să aibă conexiune permanentă cu problemele şi necesităţile oamenilor.

„Va fi creat un mecanism prin care Guvernul să fie ţinut cât mai departe de campania electorală, să le fie create miniştrilor condiţii să muncească, nu să-şi consume energia lăsându-se atraşi în polemici politice”, a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gamurari.

Totodată, în cadrul şedinţei a fost prezentată strategia partidului pentru următoarea perioadă. Aceasta este una care se bazează pe apropierea formațiunii de nevoile cetăţenilor. „PDM va avea o tactică destul de clară şi va lucra în beneficiul cetăţeanului, fără a se implica în lupte politice”, a mai a declarat Vitalie Gamurari.

De asemenea, în cadrul şedinţei săptămânale au fost prezentate cele nouă departamente de specialitate al PDM, constituite din specialişti atât din cadrul partidului, cât şi din afară. Rolul lor este de a face cele mai bune proiecte pentru oameni, dar şi pentru a contribui la îmbunătăţirea cadrului legislativ prin propuneri de idei şi proiecte de legi către Guvern şi Parlament.


Foto: pdm.md

Răspândește știrea!

4 Comentarii

 1. Alexei at |

  În an electoral, miniștri nu ar trebui se implice în politică, ca pînă acum, cînd miniștri erau cei mai activi în campaniea electorală, lăsînd la o parte atribuțiile ce ar fi trebuit să le îndeplinească.

  Reply
 2. Anonymous at |

  Care presă oameni buni, de ce acest fanfaron are nevoie de așa lux. Atîta lume nevoiașă este în țara, dar guvernanții huzuresc… De ce nu se schimbă in viziunea lui că altă politica trebuie sa accepte, arunci oamenii de rând se vor uita cu ochi buni !

  Reply
 3. Cornel at |

  Fac treabă bună ăștia de la PD și începe să-mi placă din ce în ce mai mult cum guvernează țară, avem stabilitate, creștere economică, salarii și pensii mai mari, venituri mai mari la buget, dacă vor continua așa eu voi vota PD-ul la alegeri !

  Reply
 4. nina at |

  Au fost luate decizii ca sa puna un scner la intrare ca presa lui Filat sa aiba cu ce manipula ))

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green