walking-with-dogs-1428689-639x416

Primăria Chișinău solicită opinia cetățenilor privind subiectul animalelor de companie și a celor fără stăpân

Primăria municipiului Chişinău solicita opinia cetățenilor cu privire la animalele de companie și cele fără stăpân. Astfel, chișinăuienii sunt îndemnați să vină cu soluții și recomandări de îmbunătățire a proiectului de decizie care se referă la acest subiect. 

La inițiativa viceprimarului, Ruslan Codreanu, proiectul deciziei Consiliului Municipal Chișinău urmează a fi discutat public. Scopul proiectului este aprobarea unor norme care să asigure consolidarea atitudinii societății împotriva tratamentului inuman față de animalele cu și fără de stăpân și a celor de companie, securitatea vieții și a sănătății cetățenilor, crearea unei infrastructuri pentru protecția animalelor.

Recomandările pe marginea proiectului de decizie „Cu privire la aprobarea Regulamentului privind stabilirea măsurilor de gestionare a câinilor cu și fără stăpân și a animalelor de companie din municipiul Chișinău” pot fi trimise până pe data de 22 ianuarie 2018, ora 18:00, la adresa electronică: primaria@pmc.mdruslan.codreanu@pmc.md, sau pe suport de hârtie la adresa bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 83.

Foto: prodruga.ru

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green