8c8260a7-9fc1-4801-a229-5a9cdaa29900

Primăria face precizări privind deschiderea liniei de autobuz nr. 16

Primăria Chișinău vine cu precizări în legătură cu deschiderea liniei de autobuz nr. 16 – „Universitatea Agrară – Parcul „La Izvor”, lansată vineri, 8 februarie, care circulă pe itinerarul fostei rute de troleibuz nr. 33.

Pe traseu activează 3 unități și sunt efectuate 18 curse/zi cu un interval de 30 de minute în orele de vârf. Programul liniei este organizat între orele 06:30 și 21:00. În același timp, cele două troleibuze care activau pe ruta nr. 33, efectuau doar 12 curse zilnic, cu un interval de 50 de minute în orele de vârf.

În acest context, Primăria Chișinău menționează că cele două troleibuze cu propulsie autonomă care circulau pe linia nr. 33 au revenit în parcul Regiei Transport Electric. Totodată, pentru a asigura redeschiderea din 8 februarie a rutei de troleibuz nr. 36, spre orașul Ialoveni, conform deciziei Consiliului Municipal Chișinău din 5 februarie, pe linie au fost introduse 3 troleibuze cu propulsie autonomă din dotarea RTEC.

Precizăm că aceste schimbări nu au afectat graficul de circulație al celorlalte rute de troleibuz pe care le operează Regia Transport Electric, precum și nici numărul de curse zilnice efectuate de întreprindere. Primăria Chișinău dezminte toate speculațiile apărute în presă în ultimele zile cu privire la acest subiect.

Foto: unimedia.info

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green