11

Primarul capitalei a vizitat pavilionul unde urmează a fi deschis un centru de triere pentru persoanele suspecte de Covid-19

Primarul general, Ion Ceban, alături de pretorul sectorului Buiucani, a vizitat astăzi pavilionul nr. 3 al CIE „Moldexpo”, unde, la decizia autorităților centrale ale statului, urmează a fi deschis un centru de triere pentru persoanele suspecte de coronavirusul de tip nou.

Primarul capitalei s-a documentat referitor la condițiile sanitare care pot fi asigurate acolo, pentru  a stabili care ar putea fi suportul și contribuția autorităților publice locale pentru a amenaja spațiile din pavilioane și, respectiv, de a asigura condiții necesare, în vederea acordării asistenței medicale unui număr cât mai mare de cetățeni.

Suntem receptivi la necesitățile oamenilor din comunitate, pentru că de fapt, acesta este rolul administrației publice de orice nivel. Astfel, urmează să ne consolidăm eforturile pentru deschiderea cât mai curând a centrului de triere pentru suspecții de COVID-19, de la CIE „Moldexpo”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

img

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green