62622_502254226501667_45456832_n

„Primele Momente Contează”: Parlamentul găzduiește astăzi o expoziție inedită de fotografii ale taților cu copiii lor nou-născuți

Parlamentul găzduiește astăzi, 14 iunie, expoziția de fotografii ale taților cu copiii lor nou-născuți „Primele Momente Contează”. Evenimentul este organizat în parteneriat cu UNICEF, în contextul Zilei Internaționale a Taților.

La ceremonia de inaugurare oficială vor participa președintele Parlamentului Andrian Candu, reprezentanta de Țară UNICEF în Moldova, Desiree Jongsma, interpretul și proaspăt tătic Alex Calancea, alți protagoniști din poze, părinți și copii. Vor fi vernisate fotografii ale taților cu copiii lor, în primele zile de viață. Pozele au fost realizate în maternitățile din Moldova, în perioada mai-iunie 2018.

Expoziția de fotografii este parte a campaniei globale UNICEF „Primele Momente Contează”, care are drept scop conștientizarea importanței primelor 1.000 de zile din viața copilului pentru dezvoltarea creierului acestuia și impactul experiențelor timpurii pentru creierul în curs de dezvoltare.

Ziua Internațională a Taților este un prilej să ne amintim că tații implicați în creșterea copiilor lor din primele zile ale vieții contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor lor.

Imagine simbol: presaurbana.ro

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green