stub-out-of-the-car-2

Prins drogat la volan și fără permis, un bărbat din Ceadâr-Lunga a încercat să corupă un polițist! Omul legii l-a denunțat la CNA

Un bărbat din Ceadâr-Lunga a ajuns în vizorul ofițerilor și procurorilor anticorupție după ce ar fi încercat să corupă un polițist. 

Acesta i-a promis 1.000 de lei omului legii pentru a-i fi restituit mijlocul de transport reținut pe motivul conducerii automobilului în stare de ebrietate narcotică și în lipsa permisului de conducere.

Polițistul a denunțat bărbatul la CNA, iar ofițerii și procurorii anticorupție l-au reținut pentru 72 de ore, după ce au întreprins mai multe acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigații. Operațiunea de reținere a avut loc în comun cu Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al MAI.

Pe numele bănuitului, a fost iniţiată o urmărire penală pentru corupere activă. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 6 ani de închisoare cu amendă în mărime de până la 4.000 unităţi convenţionale.

Imagine simbol: rusorogi.ru

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green