ugy

Prinși în flagrant în timp ce încercau să răpească o motoretă parcată în fața unui bloc locativ

Polițiștii au reținut în flagrant delict doi tineri care încercau să răpească o motoretă de model Viper, parcată în fața blocului de locuit de pe str. Albișoara.

Indivizii au fost ecortați la inspectorat pentru audieri, aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele de 16 ani și, respectiv, 19 ani, anterior judecați pentru infracțiuni similare.

Tinerii și-au recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că au încercat să sustragă motoreta cu scopul de a se plimba prin capitală. Totodată, aceștia au recunoscut că au mai comis patru furturi din automobile pe parcursul lunii iunie, pe teritoriul sectorului Râșcani, de unde au sustras bunuri materiale.

Tinerii sunt cercetați penal pentru furt, infracțiune care se pedepsește cu amendă în mărime de în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green