photo_2018-01-26_11-26-51

Prinși în timp ce scoteau bunuri dintr-un automobil! Trei tineri, reținuți pentru o serie de furturi din mașini, comise în sectorul Buiucani

Trei tineri, cu vârstele de 19 şi 20 ani, originari din raionul Nisporeni, au fost prinși în flagrant în momentul pătrunderii într-un automobil, parcat pe strada Nicolai Costin din sectorul Buiucani al capitalei.

Poliţiştii i-au încătuşat imediat şi au solicitat la locul faptei grupa operativă, pentru a fi acumulate probe şi stabilite toate circumstanţele. Asupra acestora a fost depistată o geanta în care se afla o automagnetolă şi diferite bunuri materiale. Respectiv, ei au fost escortaţi la inspectorat pentru documentare.

În urma acţiunilor de urmărire penală, poliţiştii au stabilit că indivizii ar fi pătruns în cel puţin 4 automobile din sectorul Buiucani, aceştia  recunoscându-şi vinovăţia.

În acest context a fost pornită o cauză penală pentru furt, iar persoanele suspecte riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de pînă la 32.500 lei, sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green