1

Pro Moldova și PP Șor au avut primele consultări pe marginea priorităților Guvernului anti-criză

Deputații Partidului Șor și Grupului parlamentar Pro Moldova, au avut prima rundă de consultări privind situația politică din țară, ambele părți căzând de acord că în Republica Moldova s-a creat o situația incertă, când fosta coaliție de guvernare a pierdut majoritatea parlamentară din cauza eșecurilor și a erorilor grave comise în contextul crizei pandemice.

„De asemenea, s-a constatat faptul că din cauza gestionării proaste a situației, guvernul Dodon-Chicu a împins țara și într-o criză economică, ale cărei efecte devin din ce în ce mai vizibile și afectează tot mai mulți cetățeni.

În aceste condiții, deputații Partidului Politic „ȘOR” și „Pro Moldova” au reiterat necesitatea demiterii actualului guvern, care a pierdut susținerea politică, încrederea cetățenilor și orice sprijin extern. De asemenea, părțile au fost de acord că este necesară formarea, alături de reprezentanții celorlalte formațiuni politice parlamentare de opoziție, a unui alt Executiv care să răspundă și să găsească soluții pentru necesitățile imediate și pe termen lung ale Republicii Moldova și cetățenilor săi.”, se spune în comunicatul celor de la PP Șor.

foto: partidulsor.md 

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green