2017_11_27_1233_rsz_crp_crp

Procuratura Chișinău a pornit un proces penal pe numele Silviei Radu pentru a verifica acuzațiile liberalilor

Procuratura municipală a pornit, la solicitarea Partidului Liberal, un proces penal pe faptul săvârșirii de către primarul interimar al capitalei, Silvia Radu, „a infracțiunii de uzurpare de calități oficiale și a infracțiunii de samavolnicie”. Despre aceasta a anunțat astăzi prim-vicepreședintele PL, Valeriu Munteanu. 

„Cel mai probabil liderul PD, dorește astfel să curme rapid periplul dezonorant al Silviei Radu la primăria Chișinău, dar mai ales dorește să transmită un mesaj puternic către armata sa de funcționari și funcționărași care au acceptat să reprezinte Partidul Democrat în diferite calități oficiale, iar acum târâie prin noroaie „obrazul” partidului.

„Trilogia bradului chinuit”, episoadele monumentale cu „eu sunt șefa, eu decid”, „vorba merge…pe lângă parcul Pușkin” „consilierii sunt angajați ai primăriei și au salarii mai mari decât salariul mediu pe economie”, „de ce consilierii municipali nu se prezintă la ședințele Consiliului de Administrare…” i-au întărit pe democrați în ideea că locuitorii municipiului Chișinău nu vor înghiți în nici un caz astfel de abordări la limita semidoctismului, de aceea cel mai probabil au decis să schimbe caii, dând totodată o lecție usturătoare buclucașilor.

Partidul Democrat i-a pus la dispoziția impostoarei de la primăria Chișinău toată infrastructura administrativă a statului și resurse fără limită, i-a delegat consilieri de tot felul: cu barbă și fără barbă, care vorbesc limba română și care nu vorbesc limba română, cu cetățenie a Republicii Moldova și fără cetățenie, dar se vede că omul nu se poate ridica la înălțimea de neatins a funcției, ori stigmatul popular de impostor și uzurpator reprezintă un zăgaz de netrecut…”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook. 

Amintim că reprezentanții PL au solicitat Procuraturii Generale să examineze nu doar acțiunile primarului interimar, dar și cele ale viceprimarului Nistor Grozavu, pentru depășirea atribuțiilor de serviciu.

Anterior, Silvia Radu îl acuza pe Valeriu Munteanu de corupție, sugerându-i să facă un autodenunț la Procuratură. Funcționara mai spunea că toate declarațiile pe care le face liberalul sunt „minciuni dezgustătoare” și fac parte dintr-o „campanie de denigrare” a cărei țintă este.

Foto: privesc.eu

Răspândește știrea!

1 Comentariu

 1. Anonymous at |

  Să verifice bine că multe se vor găsi.

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green