media_155998917110845700

Procuratura Generală a inițiat un proces penal pentru a investiga legalitatea finanțării PSRM

Procuratura Generală a anunțat astăzi că inițiează un proces penal pentru a investiga legalitatea finanțării Partidului Socialiștilor din Republica Moldova ca urmare a apariției în presă a imaginilor video în care președintele Igor Dodon i-ar fi spus liderului Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, că ar fi primit circa 700 de mii de dolari pe lună de la ruși pentru finațarea PSRM.

Informațiile apărute recent în presă au servit temei pentru autosesizarea procurorilor și inițierea pe caz a unui proces penal.

În procesul investigațiilor procurorii au demarat o serie de acțiuni în vederea elucidării obiective a circumstanțelor cazului, inclusiv au ridicat probe și au purces la audierea persoanelor.

Pe măsura desfăşurării acţiunilor şi adoptării unor decizii procesuale, Procuratura va difuza informaţie suplimentară”, se arată în comunicatul Procuraturii Generală.

Foto: publika.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green