jjj

Produse din pește, medicamente și piese auto fără acte de proveniență, depistate în trenul de pe ruta Chișinău-Moscova-Chișinău

Ofițerii Direcției Investigarea Fraudelor Economice a Inspectoratului Național de Investigații au depistat, recent, un lot cu produse din pește, medicamente și piese auto, fără acte de proveniență la Întreprinderea de Stat „Calea Ferată a Moldovei”.

Ca rezultat al acțiunilor de investigație s-a stabilit că angajații întreprinderii au introdus în trenul de pe ruta Chișinău-Moscova-Chișinău, printr-o schemă frauduloasă produse și mărfuri prin tăinuirea acestora în locuri special amenajate sau adaptate în acest scop eludând controlul vamal.

În rezultatul controlului efectuat de polițiști, în vagoanele unui tren au fost depistate și ridicate produse alimentare, precum: caviar roșu, caviar negru, pește în asortiment și crevete, precum și medicamente, piese auto noi. Toate mărfurile fiind fără careva documente ce ar atesta originea și proveniența legală a acestora.

La moment se stabilește valoarea totală a mărfurilor ridicate. Poliția cercetează în continuare cazul pentru stabilirea tututror persoanelor suspecte de comiterea acestei fărădelegi în scopul sancționării în conformitate cu legislația în vigoare.


Foto/Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green