FOTO

Produse şi semifabricate din carne, cu termen expirat, depistate la o întreprindere din Chișinău! Marfa în valoare de 64 de mii de lei va fi nimicită

Oamenii legii și angajații ANSA au verificat activitatea unei secții de procesare a cărnii amplasată pe teritoriul secorului Râșcani din capitală. În rezultat, la fața locului au fost depistate un șir de încălcări ce țin de lipsa actelor de proveniență pe un lot de carne congelată, păstrată într-un automobil pe teritoriul întreprinderii.

În total, au fost ridicate 480 kg de semifabricate din carne, „Pizza” fără acte de provenieință cu termenul de valabilitate expirat în cantitate de 846 kg, iar pentru 80 kg de mezeluri lipsea informația privind data fabricării și termenul de valabilitate. Marfa în valoare de 64.000 lei urmează a fi nimicită.

Conform legislației în vigoare, responsabilii de activitatea întreprinderii vor fi trași la răspundere contravențională și riscă amendă de 15.000 lei.


Foto: politiacapitalei.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green