24440852617_727d2d9b0a_z

Programul de stagii pentru tineri, realizat în cadrul sesiunii de toamnă a Parlamentului, s-a încheiat

Programul de stagii pentru studenți și tineri, realizat în cadrul sesiunii de toamnă 2017 a Parlamentului Republicii Moldova s-a încheiat. Participanții au primit astăzi Certificate de realizare a stagiului în cadrul subdiviziunilor Legislativului.

Tinerii au fost felicitați de șefa Direcției resurse umane a Parlamentului, Alina Iacub care a apreciat activitatea și inițiativa acestora de a participa la stagii. ”Este un proces prin care ajutăm tinerii să aplice cunoștințele obținute la facultate și să-și dezvolte abilitățile practice, lucrând alături de profesioniști”, a spus șefa Direcției.

La rândul lor, stagiarii au mulțumit conducătorilor și subdiviziunilor responsabile pentru oportunitatea și experiența pe care au avut-o și au promis că vor reveni la Parlament atât pentru programe de stagii, cât și pentru a participa la concursurile funcțiilor vacante.

Programul de stagii a început în luna octombrie curent și a presupus implicarea stagiarului, timp de 20 – 25 de ore pe săptămână, în procesul de analiză a actelor normative, participare la elaborarea lor, la întocmirea comentariilor legislative, notelor informative, etc.

Pentru al patrulea an, consecutiv, Secretariatul Parlamentului organizează Programul de stagii în Parlamentul Republicii Moldova, care oferă stagiarilor oportunități în aprofundarea cunoştinţelor teoretice acumulate în perioada de studii, precum și implicare directă în activitatea autorității legislative. Următorul program de stagii va avea loc in sesiunea de primăvară 2018.

Foto: parlament.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green