hj

Proiectele comune, discutate de premierul Pavel Filip și ambasadorul României, Daniel Ioniță

Prim-ministrul Pavel Filip a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță. Oficialii au discutat despre proiectele comune în derulare și despre cele care urmează a fi implementate.

Printre proiectele bilaterale de interes major au fost evidențiate – construcția gazoductului Ungheni-Chișinău, interconexiunea rețelelor electrice, dezvoltarea infrastructuri și eliminarea tarifelor la roaming dintre cele două state.

În context, premierul a menționat că implementarea proiectelor agreate de Guvernele de la Chișinău și București și incluse în Foaia de Parcurs va dinamiza și mai mult dialogul bilateral.

Totodată, Pavel Filip a spus că Republica Moldova mizează în continuare pe susținerea României, inclusiv pe perioada deținerii Președinției la Consiliul Uniunii Europene.

Ambasadorul Daniel Ioniță a declarat că România va susține în continuare drumul  european al Republicii Moldova, care este un partener strategic și un prieten de nădejde.

Foto: gov.md

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Mister at |

  au discutat despre cum Maia se da sub Kremlin si lumea nu vede

  Reply
 2. Mihaela at |

  Moldova are nevoie de ajutorul partenerilor externi și îndeosebi România care ne este și vecină în dezvoltarea și apropierea RM către UE!

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green