edc59225986f3f7bb4c5b8796fa4b1d7

Proiectul de construcție a Complexului sportiv din Comrat a fost scutit de taxe

Proiectul social de construcție a Complexului sportiv „V. Mumjiev” din municipiul Comrat, UTA Găgăuzia, a fost scutit de taxe. Proiectul de lege a fost adoptat în lectura finală, cu 74 de voturi ale deputaților.

Parlamentul a adoptat, astăzi, în lectura finală, Legea privind scutirea de taxa vamală, taxa pentru efectuarea procedurilor vamale și de TVA, fără drept de deducere, a mărfurilor și serviciilor importate și/sau livrate în scopul construcției acestui obiectiv.

Proiectul de construcție este finanțat de Republica Turcia și urmează a fi realizat de filiala din Găgăuzia a companiei turce „Demars Inșaat Turizm Ticaret Limited Șirketi”.

Complexul sportiv „V. Mumjiev” din municipiul Comrat va avea un stadion cu o capacitate estimată de 5 mii de locuri, o sală pentru jocuri sportive cu o capacitate de 150 de locuri, vestiare, camere de baie pentru sportivi, birouri pentru personalul administrativ.

Foto: radiochisinau.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green