gg

Racolau tinere pentru practicarea prostituției în Olanda! Doi moldoveni, reținuți în timp ce însoțeau două tinere spre destinație – (VIDEO)

Un bărbat și o femeie, de 43 și, respectiv, 47 de ani, sunt suspectați că ar fi racolat tinere pentru practicarea prostituției comerciale în orașul Amsterdam din Olanda.

Suspecții au determinat două tinere de 20 și 29 de ani, să presteze rervicii intime, în schimbul sumei de 400-500 euro pe zi. Pentru a ajunge la locul destinației, bănuiții perfectau actele  și le procurau biletele.

În urma operațiunii ofițerilor de investigații și a procurorilor pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, la 9 februarie, suspecții au fost reținuți în timp ce organizau plecarea a două tinere în Olanda.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală, suspecții și-au recunoscut vina. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore, iar ulterior au fost plasați în arest la domiciliu pe un termen de 30 de zile.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru proxenetism, infracțiune care se pedepsește cu închisoare de la 4 la 7 ani. Polițiștii continuă acțiunile operative de investigații, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și a persoanelor implicate în acest caz.


Video: politia.md

Răspândește știrea!

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green