collage8-640x360

Rădvan și Odnostalco, felicitați de către Candu cu ocazia căsătoriei fictive

Ședința de astăzi a Legislativului a început pe o notă veselă. După ce deputatul PSRM Marina Radvan a făcut o declaraţie în plen, președintele Parlamentului, Andrian Candu, a ținut să o felicite cu ocazia căsătoriei sale, fapt despre care spune că a citit în presă. 

„Am citit în presă că v-ați căsătorit. Dacă este așa, atunci felicitări”, a spus Candu.

În replică, parlamentara a dat asigurări că nu este căsătorită: „Nu este adevărat!”, iar la rândul său, speakerul a menționat: „Oricum vă felicităm și vă dorim să vă căsătoriți”.

În încercarea de a-și stăpâni râsul, Andrian Candu a continuat cu propunerile la ordinea de zi a ședinței, oferindu-i cuvântul deputatului PSRM Vladimir Odnostalco.

„Domnule Odnostalco, dumneavoastră tot v-ați căsătorit, am citit în presă?”, a continuat speakerul, provocând un nou val de hohote printre rândurile deputaților.

Amintim că săptămâna trecută, în presă au apărut informații precum că deputații socialiști Marina Rădvan și Vladimir Odnostalco au fost căsătoriți. Totuși, mariajul celor doi ar fi fost unul fictiv, pentru a obține un lot de pământ în comuna Stăuceni.

Răspândește știrea!

2 Comentarii

 1. Nicu at |

  Da Candu ii pricalist eu ma uit, e taman bun pentru circul din Moldova care se numeste „Parlament”.

  Reply
 2. GayFawkes at |

  casa de piatra la tinerii insuratei

  Reply

Comentează

Question  Razz Sad  Evil Exclaim Smile Redface Biggrin Surprised Eek  Confused  Cool LOL  Mad  Twisted Rolleyes  Wink Idea Arrow Neutral Cry  Mr. Green